VERVE ANTI AGEING CARE KIT


Знаеш, че започваш да навлизаш в зряла възраст, когато поканата да изпробваш последна иновация на пазара, обещаваща да върне живота и свежестта на дрехите ти, ти се стори като най-вълнуващата идея на света. А може би е просто фактът, че съм моден блогър и начинът, по който изглежда асортимента в гардероба ми е наистина важен.

Каквато и да е причината, честно казано, няма никакво значение. Страшно съм щастлива, че от фирмата Verve се свързаха с мен с молба да опитам anti ageing care kit-a им и да споделя искреното си мнение от резултатите.

Пакетът, който предлагат, се състои от четири много стилно изглеждащи продукта: капсули, омекотител, серум и спрей за дрехи.

Първата стъпка е почистване. Поставяме една капсула в пераляната заедно с прането.


Стъпка две - слагаме 15мл от омекотителя (има дозатор на бутилката) там където обикновено слагаме омекотител. Мирише уникално! 


Стъпка три - защита. Добавяме 10мл от серума на същото място, където сложихме омекотителя. Двата продукта са създадени така, че да се балансират по между си и резултатът е бебешко мекички дрехи, точно като нови.


Стъпка четири - свежест. Това е любимата ми част! Комплектът идва със спрей, който се впръсква в дрехите между пранетата за аромат на чистота и свежест. Всеки път като го изполвам си го представям като сух шампоан за коса, само че за дрехи! Тъй като е невъзможно (а и не е препоръчително) да перем всичките си дрехи всеки ден, спреят има за цел да "излъже противника", че тоалетът, който носите, е току що излязъл от пералнята. Колко удобно!  


Оценката ми е 10/10 с благодарности към Verve за възможността да опитам продукта им. Може би съм перфектният клиент, но определено съм от хората, които обичат да се грижат за всичко в живота си - от здравето на ума, през тялото, до дома и гардероба си. А вие? 

xoxo,

Mademoiselle S.

1 comment

Thank you so much for your comments, they make me so happy!
You can email me at contact@stylebysavina.com for any general enquiries or just to connect. I do my best to reply as soon as I can.

- Savina x

© STYLE BY SAVINA All Rights Reserved.