V FEST 2016


 Първият ми къмпинг, първият ми тридневен фестивал! 
Признавам си, тръгнах без никакви очаквания. Да не кажа, че даже бях леко негативно настроена, тъй като изобщо не съм от онзи тип хора, които си падат по палатки, планини, гори и въобще, каквито и да е било "битови условия", както обичам да ги наричам. Прогнозата за времето също допринесе за липсата ми на ентусиазъм, тъй като обещаваше уикенд с проливни дъждове, вятър и съвсем не августовски температури. На кого му се гледа Риана в дъжд? 
Бяхме купили билети обаче, 3 месеца по-рано, така че да се откажа в последния момент не беше опция. Щом никой друг не проявяваше симптоми на тревога, може би нямаше да е чак толкова зле. 


И наистина се оказа, че не беше! 
Да, наваля ни малко дъжд в деня на пристигането, докато стигнем до къмпинг зоната. И да, наложи се да си купим грозни, евтино изглеждащи дъждобрани, които после се скъсаха и хвърлихме, обаче... си заслужаваше!


Видяхме Рианна, Джъстин Бийбър, Сиа, Зара Ларсън, Джеймс Морисън и много други известни поп групи и изпълнители! О, дори някак успях да спечеля ВИП билет за Little Mix и ги гледах от специално балконче на сцената, от може би 2 метра разстояние. 


Обобщено, прекарах си в пъти по-добре, отколкото си представях. Дори спането на палатка в дъжд се оказа приятно, когато разполагаш с топли одеяла и пухкави възглавници. (Е, и някой, с когото да се гушкаш.)


Съвет, който бих отправила и към себе си следващия път, когато ходя на подобен тип фестивал е - повече топли дрехи и предварително подготвена храна. Храната (както и алкохолът) бяха невъобразимо скъпи и изхарчихме ненужни, според мен, пари, които можеха да бъдат спестени и инвестирани в... най-малкото, по-вкусни и качествени неща за хапване от тези, предлагащи се по павилиончетата на фестивала. 


Ще отида ли на V Fest следващата година? Със сигурност бих отишла отново на подобен тип поп фестивал, но по-скоро ще предпочета такъв, какъвто все още не съм посещавала. Като WirelessApple Music Festival или Coachella!


xoxo,

Mademoiselle S.

Post a Comment

Thank you so much for your comments, they make me so happy!
You can email me at contact@stylebysavina.com for any general enquiries or just to connect. I do my best to reply as soon as I can.

- Savina x

© STYLE BY SAVINA All Rights Reserved.