NEUTRAL WINTER OUTFIT IDEAS


Изглежда, че всяка година си зарязвам блога за някакъв определен период от време, но после винаги се връщам. И този път не е изключение.

Знам, че не бях особено активна от началото на годината досега... (Кога изминаха 3 месеца?!)... В момента подготвям LIFE UPDATE, за да ви обясня защо беше така, но преди него искам да върна МОДНИТЕ ПОСТОВЕ в блога си!

Започвам с 5 ИДЕИ ЗА НЕУТРАЛНИ ЗИМНИ АУТФИТИ.

Ако ме следите в Инстаграм не може да не сте забелязали колко много харесвам неутралните цветове, минималистичните визии и въобще всичко изчистено и просто. Това са 5 от любимите ми тоалети за този сезон, надявам се да ви допаднат и на вас.

Споделете с мен в коментар кой аутфит ви харесва най-много. За повече модно вдъхновение може да ме последвате и в Инстаграм.


ПП. Ако все още не сте се, а имате желание, може да се запишете във ВИП списъка ми с блог читатели, за да получавате първи ексклузивни покани за събития в и извън България, игри с награди (giveaways), и най-новите ми блог публикации. Напълно безплатно е, просто трябва да впишете името си и имейл адрес за връзка в тази кутийка.


Post a Comment

Thank you so much for your comments, they make me so happy!
You can email me at contact@stylebysavina.com for any general enquiries or just to connect. I do my best to reply as soon as I can.

- Savina x

© STYLE BY SAVINA All Rights Reserved.