LIFE UPDATE: NEW CHAPTER


Седя пред лаптопа си с глинена маска на лицето (ето тази на Pixi) и пиша. Това не съм го правила от толкова отдавна, че чак ми се струва нереално.

След всичко, което ни се случи през изминалата година, знаех че единственото нещо, което зависи от мен и мога да направя, за да се "излекувам" от креативния си блокаж, бе да сменя напълно рутината си, а заедно с нея и заобикалящата ме среда.

Всичко в стария ни, мъничък апартамент, ми носеше усещане за болка и тъга. Имах нужда от промяна. Споделих с Фил, в началото на годината, че искам да се преместим. Да си намерим нов дом. Да го обзаведем така, както винаги сме искали. Да си го направим наш. Да сложим ново начало. Не, че това щеше да промени реалността ми, или да направи борбата в семейството ми по-лека, но щеше да ме разсее, и може би, да ми помогне да насоча фокуса си отново към мечтите и живота си. Беше настъпило времето да отворим следващата страница.

Отне ни три месеца, докато намерим квартирата, за която си мечтаехме. От всякъде чувахме, че за бюджета, който имаме, просто няма как да намерим това, което търсим. Грешаха. Точно една седмица преди да ни изтече договорът за предишния ни апартамент, открихме този. Нашият нов дом.
...

Понякога в живота ни се случват неща, които не разбираме. Именно тези неща, обаче, ни подтикват към промяната, от която се нуждаем.


ПП. Ако все още не сте се, а имате желание, може да се запишете във ВИП списъка ми с блог читатели, за да получавате първи ексклузивни покани за събития в и извън България, игри с награди (giveaways), и най-новите ми блог публикации. Напълно безплатно е, просто трябва да впишете името си и имейл адрес за връзка в тази кутийка.1 comment

  1. Весели празници и успех ! ❤❤❤

    ReplyDelete

Thank you so much for your comments, they make me so happy!
You can email me at contact@stylebysavina.com for any general enquiries or just to connect. I do my best to reply as soon as I can.

- Savina x

© STYLE BY SAVINA All Rights Reserved.