HIGHLIGHTS OF 2017

   Бях поканена от самата Клаудия Шифър и екипът й за колаборация по пускането на новата й козметична марка Claudiaschiffermakeup. Изключително изживяване!  
***

Преди година в този ден осъзнах нещо, което до голяма степен промени хода на събитията в живота ми. И това бе, че не искам да следвам кариера на моден стилист или редактор на списание. Че не искам да работя за друг, а за себе си. И че е възможно да превърнеш хобито си в професия и да бъдеш щастлив, докато изкарваш хляба си, правейки това, което обичаш. Преди година в този ден реших, че искам да бъда блогър на пълно работно време. Няма да ви лъжа, от осъзнаването до реализирането на желанието ми мина немалък период от време. Всъщност, дори в момента работя по въпроса нещата да се наредят така, както искам. Имаше (и навярно ще продължава да има) дни, в които губех надежда със скоростта на първоначалната й поява (мигновено, като щракване с пръсти). Имаше сълзи, и главоболия, и съмнения. О, съмненията дебнат на всеки ъгъл. Но поглеждайки назад, чрез тази публикация, виждам колко много неща съм постигнала за този 12 месечен период от време. И това ме прави толкова щастлива и благодарна за възможностите, които ми се предоставят във всеки един момент. За много години, приятели!

Годината ми започна със съвместна работа с един от любимите ми брандове - COACH UK. (Наистина никога не съм вярвала, че ще държа в ръцете си чанта за 1500лв и то като подарък!)

Събитието, организирано от Boohoo, на което бях поканена през Април, бе първото ми по-голямо блогърско събитие, в което взимам участие.

Друго любимо партньорство посредтством блога ми, бе това с парфюмите на DKNY

Не успях да пътувам толкова, колкото ми се искаше, през изминалата година, но 3-те седмици прекарани в Бали определено компенсираха липсата на краткосрочни ваканции насам натам. 
С приятеля ми се преместихме да живеем заедно в Лондон. :) (За съжаление, кучето не е наше)
През Октомври месец напуснах скучната си работа (която мразех) без спестявания или план Б, за да преследвам мечтаната си кариера - моден блогър.  
Спа кампанията “Together by THOMAS SABO” бе определено едно от най-запомнящите и невероятни събития, на които ме е отвеждала блогърската ми професия.

Събитието на NASTY GAL също не бе за изпускане и трябва да се спомене тук.

Като се замисля, добавям "СЪБИТИЯ" към ключовите ми преживявания от 2017. Още през втората седмица, след като напуснах работата си, бях поканена на 4 големи инфлуенсърски такива. Случайност? Не мисля.

Най-голямото ми постижение през 2017-та година, обаче, е СЪЗДАВАНЕТО НА СОБСТВЕНА МАРКА ДРЕХИ - I AM SAVVY. Все още нямаме онлайн магазин, но продуктите са в продажба и доставяме до всяка точка на България чрез Еконт. Можете да направите покупка, като ни изпратите лично съобщение във Фейсбук или Инстаграм. А на 13-ти и 14-ти Януари, ще гостуваме в клуб Motto (ул. Аксаков 18, град София), където ще може да разгледате, пробвате и закупите продукти от колекцията ни! (Ще разпродавам и лични свои дрехи, обувки и аксесоари!!) Повече информация, може да намерите тук.


И като завършек на тази публикация, ще добавя Новогодишната Нощ, прекарана на яхта в Лондон с любимите ми хора.

Нямам търпение за 2018-та и всичко, което предстои! От сърце ви желая незабравима година, изпълнена с много успехи, усмивки, здраве и сбъднати мечти. В момента работя по нещо МНОГО специално, което отдавна планирах да направя, така че ако останем заедно и тази година, обещавам, няма да ви разочаровам откъм креативност и вдъхновение. 


Също така, ако все още не сте се, а имате желание, може да се запишете във ВИП Списъка ми с блог читатели, за да получавате първи ексклузивни покани за събития в и извън България, игри с награди (giveaways) и най-новите ми блог публикации. Напълно безплатно е, просто трябва да впишете името си и имейл адрес за връзка във тази форма.

Post a Comment

Thank you so much for your comments, they make me so happy!
You can email me at contact@stylebysavina.com for any general enquiries or just to connect. I do my best to reply as soon as I can.

- Savina x

© STYLE BY SAVINA All Rights Reserved.