SUMMER WISH LIST - MORE JUMPSUITS, PLEASE

Селекция: Warehouse
Ако ме познавате добре (следили сте редовно постовете ми в социалните мрежи или сте чели блога ми достатъчно), то знаете, че най-любимата ми дреха, е jumpsuit-a. (“Гащеризон” ли се превежда на български?)

A post shared by STYLE BLOGGER & YOUTUBER (@savinaofficial) on

Това за мен е оптималният артикул, който всяко момиче трябва да притежава в гардероба си, защото:

А) комбинира се лесно с всякакви обувки и аксесоари
Б) спестява време и тревоги (виж точка А)
В) прикрива частите на тялото, които не харесваме, когато моделът му е съобразен с фигурата ни
Д) добавя доза шик към всекидневната ни визия

Обичам да се ровя из интернет сутрин с кафето и да си правя wish-листи, с неща, от които имам нужда или пък просто имам желание да добавя в гардероба си при първа възможност. И тъй като не бях писала отдавна в блога си, а и напоследък не съм споделяла тук с вас толкова “мода”, колкото ми се иска, реших, че в днешната публикация ще ви покажа моите jumpsuit + playsuit фаворити. (Виж колажа най-горе.)
Много харесвам късите гащеризони (“playsuits”) за лятото, особено в комбинация с бели маратонки или еспадрили. И въпреки че розовото е любимият ми цвят по принцип, когато става въпрос за гащеризони, залагам на по-класически и семпли тонове и цветови комбинации като черно и бяло, синьо и деним. 

Два гащериозна от Warehouse, които добавих в wishlist-a, правят изключение от горното правило - единият е жълт, а другият оранжев. Представям си ги страшно добре като “вечерна” дреха за разходка покрай морето в търсене на ресторант за вечеря, когато с Фил отидем на почивка това лято. Бих ги съчетала със сандал на платформа (които пак се връщат на мода, знаехте ли?!) и плетена чанта от онези, които всички носят и снимат в Инстаграм. 

А коя е вашата оптимална дреха? Онзи артикул, който бихте избрали да задържите в гардероба си, ако трябва да се разделите с всичко останало? Споделете с мен долу, в коментар.

Хубава седмица на всички!

ПП. Aко все още не сте се, а имате желание, може да се запишете и във ВИП Списъка ми с блог читатели, за да получавате първи ексклузивни покани за събития в и извън България, игри с награди (giveaways) и най-новите ми блог публикации. Напълно безплатно е, просто трябва да впишете името си и имейл адрес за връзка във тази форма.

* Източник на аутфит снимките в статията е Pinterest.
* Този пост е спонсориран.Post a Comment

Thank you so much for your comments, they make me so happy!
You can email me at contact@stylebysavina.com for any general enquiries or just to connect. I do my best to reply as soon as I can.

- Savina x

© STYLE BY SAVINA All Rights Reserved.