КАК ДА НОСИМ РАЙЕ


Не знам дали и при вас е така, но в моята глава думата “райе” моментално се свързва с термина “ретро” и както най-вероятно вече сте видяли, романтичното съчетание между двете намира отражение в снимките по-горе.

Питах ви в Инстаграм какво предпочитате райе или точки и се оказа, че голяма част от вас залагат на райе!

Затова в днешната публикация ще ви споделя моите любими цветови и стайлинг комбинации по отношение на този многократно завръщащ се моден тренд. 

Но първо, ето детайли за това, с което съм облечена:А сега да се върнем към темата. Любимите ми цветови и стайлинг комбинации в присъствие на райе:


РАЙЕ + НЕУТРАЛНИ ЦВЕТОВЕ (бяло, черно, бежово, сиво)
РАЙЕ + ПАСТЕЛНИ ЦВЕТОВЕ (бебешко розово, бледо лилаво, праскова, мента)
РАЙЕ + РАЙЕ (огромно ДА на райраните костюми и дрехи, състоящи се от две части!)

…А какви са вашите любими цветови комбинации?  


ПП. Имам си албум в Пинтерест, в който колекционирам модни вдъхновения по темата. Може да го разгледате тук за още идеи!

ПП2. Aко все още не сте се, а имате желание, може да се запишете и във ВИП Списъка ми с блог читатели, за да получавате първи ексклузивни покани за събития в и извън България, игри с награди (giveaways) и най-новите ми блог публикации. Напълно безплатно е, просто трябва да впишете името си и имейл адрес за връзка във тази форма.


Post a Comment

Thank you so much for your comments, they make me so happy!
You can email me at contact@stylebysavina.com for any general enquiries or just to connect. I do my best to reply as soon as I can.

- Savina x

© STYLE BY SAVINA All Rights Reserved.