BEST CHRISTMAS PRESENTS FOR HIM

Не знам за вас, но на мен ми е все още трудно да повярвам, че Коледа наближава и то съвсем скоро. Имам чувството, че се излежавах на плажа в Бали само допреди месец.

В днешната публикация съм ви подготвила списък с идеи за подаръци за НЕГО. Всяка година ми е трудно да реша какво да купя на мъжката част от обкръжението си, затова миналата седмица се мотивирах и отделих цял един ден в проучване на това какво е модерно в момента, какво се харесва на мъжете и кои подаръци наистина си заслужават парите. Е, това е моят списък. (Може да кликвате върху изображенията)

1)  Apple Часовник

Вярно е, че не е нужно да си гений, за да се сетиш за този подарък. Също така, това е едно от най-скъпите предложения в списъка ми. Но (и по мое мнение) едно от най-желаните, особено ако приятелят/съпругът/синът или баща ви е любител на марката.

2)   Kindle Електронен ЧетецПерфектният подарък за любим човек, който не се отделя от книгите. Самата аз не се интересувам от последни технологии, но видях един дядо до мен в метрото да чете книга, използвайки този четец и първата ми мисъл беше "Та това е гениално! Особено за възрастен човек като баба, например. Вместо да се напряга да се взира в миниатюрните букви на стандартните книги, просто ще увеличава размера екрана и воаля!" Светлината е подходяща за зрението, а батерията трае седмици.


3) Стилен "магически" портфейл


Хората казват, че винаги можеш да познаеш състоянието на един човек по обувките. Съгласна съм донякъде, но на мен самата лично по-голямо впечатление от обувките ми правят детайлите. Като качеството и дизайна на портфейла, например. Този подарък е страхотен за хора, които държат на стила и креативността. 


4) Професионални Студио Слушалки

Защото кой няма да се зарадва на нещо, което ще използва постоянно, години наред? Моят приятел със сигурност би се! 

5) Ежедневна Чанта по Последни Технологии
Добре, тук навярно говори и модният блогър в мен, но ако и вие гледате клипчето-презентация (кликнете върху самата чанта) ще разберете защо този така семпъл и навярно неграбващ интереса ви на пръв поглед продукт изобщо влиза в списъка ми. Тайно се надявам приятелят ми да не види този пост, понеже това най-вероятно ще е следващият му коледен подарък. Толкова е трудно (поне по мое мнение) да се намери чанта за мъж, която да не изглежда смешно (и под "смешно" имам предвид женствено) и същевременно да е компактна, стилна и непривличаща вниманието (защото "мъж с чанта"?!?). Е, тази определено покрива всички критерии.

6) Високо-качествен Водоустойчив Action Фотоапарат
Не знам за вашия партньор, но аз определено имам нужда от този комплект в живота си. И го слагам тук, защото се посъветвах с моя приятел и реакцията му бе "ДА, ИСКАМ ГО ВЕДНАГА!". Вие преценете. (Цената в момента е двойно по-ниска.)


7) Pawbo Life Wi-fi Pet Камера
За това предложение отделих час и половина в четене на коментари и гледане на видеа, БЯХ ТОЛКОВА ВПЕЧАТЛЕНА. Ако имате домашен любимец и на партньора ви му се налага да отсъства често от вкъщи по бизнес, тази технология ще се превърне в най-добрия подарък, който някога сте му правили. Кликнете върху картинката и гледайте видеото! (Между другото, ако някой от вас обмисля да МИ подарява подарък за Коледа, това е нещо, което наистина искам, защото моят домашен любимец, котката ми Пухи, ми липсва толкова много.)

8) LumaGlo LED Колан 
Още една иновативна, практична и много хитра идея за подарък, за човек, който тренира навън, кара велосипед или има куче, което разхожда вечер.  


9) Домашна HD Видео Прожекционна Система
Списъкът ми май започва да става твърде дълъг, обаче какво да направя като има толкова много страхотни продукти, заслужаващи си абзац. Като този видео прожектор, например? Кой не иска кино (или театър) удома? И то само за 99$!

10) Como Audio: Високо-технологична Безжична Музикална СистемаОкей, спирам дотук с тази стилна музикална система, защото сериозно започвам да се замислям дали да не зарадвам приятеля си с още един коледен подарък, а си бях дала дума да не преминавам бюджетния си лимит този път.

Надявам се списъкът да ви е бил от полза, ще се радвам да ми споделите мнението си в коментар. Също така, ако все още не сте се, а имате желание, може да запишете името си във ВИП Списъка ми с блог читатели, за да получавате първи ексклузивни покани за събития в и извън България, игри с награди (giveaways) и най-новите ми блог публикации. Напълно безплатно е, просто трябва да запишете името си и имейл адрес за връзка.

Хубав уикенд на всички! :)Post a Comment

Thank you so much for your comments, they make me so happy!
You can email me at contact@stylebysavina.com for any general enquiries or just to connect. I do my best to reply as soon as I can.

- Savina x

© STYLE BY SAVINA All Rights Reserved.