AVOCADO HOUMOUS TOAST


Наскоро ви показах в Инстаграм любимата ми закуска напоследък - Авокадо & Хумус Тост - и много от вас поискаха да споделя рецептата. Ето я и нея.

Всичко, което ви трябва, е:

- Авокадо (най-добре да е меко)
- Хумус (моят е с вкус на карамелизиран лук, но може да се спрете на такъв, какъвто вие най-много харесвате или дори да си го направите сами вкъщи)
- Сол
- Черен пипер
- Чесън на прах
- Зехтин

Намачквате авокадото и добавяте солта, черния пипер, чесъна на прах и зехтина. Бъркате до хомогенна смес. След това добавяте хумус по ваш вкус и voilà! Сместа ви е готова за намазване върху печена филийка. Може да я използвате и като разядка и да я консумирате с моркови или пръчици целина.

Ето и видео с рецептата и начина на правене:ПП. Ако все още не сте се, а имате желание, може да се запишете във ВИП списъка ми с блог читатели, за да получавате първи ексклузивни покани за събития в и извън България, игри с награди (giveaways), и най-новите ми блог публикации. Напълно безплатно е, просто трябва да впишете името си и имейл адрес за връзка в тази кутийка.


Post a Comment

Thank you so much for your comments, they make me so happy!
You can email me at contact@stylebysavina.com for any general enquiries or just to connect. I do my best to reply as soon as I can.

- Savina x

© STYLE BY SAVINA All Rights Reserved.