5 ИНСТАГРАМ АКАУНТА, КОИТО ТРЯБВА ДА СЛЕДВАТЕ

Не е ли невероятно как в днешно време само с един клик може да получим неограничен достъп до тонове информация, отнасяща се до всичко онова, което ни вълнува точно в този момент? Какво повече от това бихме могли да искаме? (Имам предвид по отношение на интернета, нали, нека не отваряме темата за световен мир и равенство.)

В този пост ще си говорим за една от любимите ми социални платформи - Инстаграм. И в частност за това как може да се възползваме от тази мрежа в дните, в които музата ни си е взела куфарите и ни е зарязала за почивка на Малдивите.

Много харесвам Инстаграм, прекарвам много време от съзнателния си живот там. Блогър съм все пак, от това си вадя хляба, не въртете очи.

Днес искам да споделя с вас една малка селекция от любими мои Инстаграм акаунти, в които намирам модно вдъхновение през сивите дни, когато креативността ми хваща тен на индийския океан. 

Започвам с най-големия си фаворит - @americanstyle

A post shared by Angel™ (@americanstyle) on

С почти 8 МИЛИОНА последователи от целия свят и над 10 000 поста @americanstyle  безспорно е (поне по мое мнение) една от най-големите Инстаграм страници за модно вдъхнове в мрежата! 

Можете ли да си представите изненадата ми, когато видях своя снимка публикувана там?! Ей така, хоп, и моят пост се появи редом до тези на световните гиганти в инфлуенсърския свят. (Тук говорим за Leonie Hanne от @оhhcouture, Lua от @luanna, Victoria Tornegren от @victoriatornegren, Negin Mirsalehi от @negin_mirsalehi и много, много други.) 

Все още не съм сигурна как подобна огромна страница е забелязала труда ми, но ето, че е възможно такива неща да се случват и на микро инфлуенсърите, не само на "звездите".


НОМЕР 2 - @hairsandstyles


Снощи бях подготвила друга снимка от техния профил за този пост, но докато го довършвах, преди малко, получих известие, че горната ми снимка, е била споделена на тяхната страница!! Не знам дали и вие вярвате в закона на привличане, но ако не вярвате ви съветвам да прочетете "Тайната" или някоя книга на Луиз Хей. Очевидно работи!

@hairsandstyles е втората ми любима страница за модно вдъхновение в Инстаграм, от която всекидневно черпя дози креативност и аутфит идеи. Страхотна стилистика и наистина добро съдържание.


НОМЕР 3 - @body_fitness_fashion

A post shared by fitness (@body_fitness_fashion) on

Ако си падате мода, но също така и по фитнес, тренировки или въобще здравословен начин на живот, @body_fitness_fashion е прекрасен източник на вдъхновение!

Не знам за вас, но снимки на добре изглеждащи, здрави и красиви момичета, определено събуждат моята мотивация и желание да правя по-добри избори по отношение на рутината си.


НОМЕР 4 - @wildfiresss


Много харесвам фото галерии с ретро усещане. Има нещо страшно докосващо и дълбоко романтично в тази страница - @wildfiresss, която открих наскоро. Навява ми мисли за едно по-друго време, в което свобода, път, страст и липса на всякакви ограничения се сливат в една полароидна снимка, забравена на дъното на старото прашасало чекмедже, което никой никога не отваря.


НОМЕР 5 - @lesparisiennesdumonde


Подобно на горния акаунт и в тази красива страница - @lesparisiennesdumonde с половин милион последователи намирам онази муза, караща ме да извадя креативността си и да покажа на света изкуството в себе си. Разгледайте я! 

Кои са вашите любими Инстаграм акаунти?

ПП. Ако това е първата ми блог статия, която четете, и не сте запознати със социалните ми активности, много ще се радвам да хвърлите едно око и на моя собствен Инстаграм профил @savinaofficial. и ако ви хареса това, което правя, да ме последвате.


ПП.2 Aко все още не сте се, а имате желание, може да се запишете и във ВИП Списъка ми с блог читатели, за да получавате първи ексклузивни покани за събития в и извън България, игри с награди (giveaways) и най-новите ми блог публикации. Напълно безплатно е, просто трябва да впишете името си и имейл адрес за връзка във тази форма.


Post a comment

Thank you so much for your comments, they make me so happy!
You can email me at contact@stylebysavina.com for any general enquiries or just to connect. I do my best to reply as soon as I can.

- Savina x

© STYLE BY SAVINA All Rights Reserved.