5 WARDOBE ESSENTIALS THAT WILL LEVEL UP YOUR STYLE GAME

Напоследък все по-често получавам съобщения от вас в Инстаграм да направя блог публикация на тема “Основни неща, които трябва да имаш в гардероба си, за да изглеждаш като един истински моден блогър”. 

Заради това в днешния пост съм ви приговтила аутфит вдъхновение, както и моя личен списък с предложения, които определено ще тласнат стила ви към графа “хващащ окото” и “блогърски” (каквото и да значи последното).
И понеже знам, че ще ме попитате, ето това са нещата, които нося на снимките по-горе:Тениската не е в списъка, тъй като е част от нашия моден бранд I AM SAVVY, който създадохме с Clementine Petrova, но може да я закупите тук, като ни изпратите лично съобщение. Това е останала част от колекцията ни.

Сега, да си дойдем на думата.

5 ОСНОВНИ НЕЩА, КОИТО ТРЯБВА ДА ИМАШ В ГАРДЕРОБА СИ, ЗА ДА ИЗГЛЕЖДАШ КАТО ЕДНА ИСТИНСКА ФЕШЪНИСТКА

1) ПУХКАВО ПАЛТО в интересен цвят

Ако ме следвате в Инстаграм, навярно знаете, че по-голяма страст от обувките и храната, са ми единствено ПАЛТАТА. Тук съм ви подготвила моята селекция от най-стилни, практични (заради цвета, който позволява да се съчетават с почти всяка друга дреха) и привличащи погледа такива:2) Елегантен чифт РАЗКРОЕНИ ПАНТАЛОНИ

Вярно е, че дънките са класика и предполагам всеки от вас има по поне 3 чифта в гардероба си. (Поклащаш глава положително, нали?) Затова и сега ще ги заместим с чифт (или повече) разкроени панталони. Единственото правило тук (според правилника на Mademoiselle S) е - колкото по-разкроени, толкова по-добре. Модата се завръща заедно с желанието да се чувстваме удобно в това, което носим. Нека да го отпразнуваме с нов чифт панталони!

Ето го и моя списък с фаворити:


3) ТЕНИСКА с готин надпис

Нещата при тениските при мен стоят като при палтата. Колкото повече, толкова повече. Тениската е онази базова дреха, която придава тон на целия ти тоалет.  (Затова и с Цвети стартирахме бранда си именно с качествени, 100% памук такива, подходящи за всеки с афинитет към мода, качество и стил. Може да разгледате колекцията ни тук.)

А това са моите фаворити:4) Класически чифт БЕЛИ МАРАТОНКИ

Не черни, червени или сиви, а БЕЛИ! Защо? Защото иглеждат страхотно с абсолютно всичко от спортен анцунг до елегантна рокля. Функционални са и определено спадат към графа “стилни”. Нямам колега блогър, който да не притежава поне един чифт класически бели маратонки. Аз лично съм дългогодишен фен на Adidas Superstar, но това е моят списък с фаворити:5) Модни СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА

Не е нужно да са скъпи или дизайнерски (ако ги използвате като аксесоар за снимки), но определено ще добавят нотка важност и изисканост към тоалета ви.

Моята селекция:Ако публикацията ви е харесала и искате да четете повече подобни такива, оставете ми коментар с предложения за теми отдолу.

ПП. Знаете ли, че вече може да ме откриете и в YouTube?

ПП2. Aко все още не сте се, а имате желание, може да се запишете и във ВИП Списъка ми с блог читатели, за да получавате първи ексклузивни покани за събития в и извън България, игри с награди (giveaways) и най-новите ми блог публикации. Напълно безплатно е, просто трябва да впишете името си и имейл адрес за връзка във тази форма.Post a Comment

Thank you so much for your comments, they make me so happy!
You can email me at contact@stylebysavina.com for any general enquiries or just to connect. I do my best to reply as soon as I can.

- Savina x

© STYLE BY SAVINA All Rights Reserved.